OBVESTILA, RAZPISI, CENIKI

Kontakt

Osnovno zdravstvo Gorenjske
Gosposvetska ulica 9
4000 Kranj

Telefon: 04 208 25 11
Fax: 04 202 67 18
E-pošta: tajnistvoozg@ozg-kranj.si

NAPOVED: 24. Ažmanovi dnevi - simpozij urgentne, družinske in gorske medicine

31. maj 2023

Osnovno zdravstvo Gorenjske – OE Zdravstveni dom Tržič in Komisija za medicino Gorske reševalne zveze Slovenije organiziramo tradicionalni, letos že 24. simpozij urgentne, družinske in gorske medicine - Ažmanovi dnevi.
Simpozij, ki je eno najpomembnejših in najbolj uveljavljenih medicinskih strokovnih srečanj s to tematiko v Sloveniji, bo potekal 2. in 3. junija 2023 v kongresnem centru hotela Špik v Gozdu Martuljku.
Na simpoziju obravnavamo najbolj aktualne, pogosto zanemarjene ali spregledane teme iz urgentne, družinske in gorske medicine, predavajo pa ugledni predavatelji, med njimi akademiki, profesorji z medicinske fakultete, izkušeni terenski zdravniki in drugi.
Letos bo poseben poudarek tudi na doživljanju pacientov v urgentnih situacijah in na soočanju s stresom in izgorelostjo. Tradicionalno bogat bo tudi praktični del – prvi dan s poudarkom na 20. obletnici delovanja HNMP Slovenija s slovesnostjo in praktičnim prikazom helikopterskega reševanja, drugi dan pa z delavnicami na terenu.

Več informacij


« nazaj na seznam